Un combo uimitor reperat in Geneva

Un combo uimitor reperat in Geneva

Veți vedea,  autoturisme impunatoare nu numai la Geneva Motor Show, puteți găsi deasemenea pe străzile din Geneva. La hotel Four Seasons, am văzut două Bugatti Veyrons 16,4, anul trecut, și în acest an este chiar mai bine! Un albastru McLaren P1 a fost reperat, împreună cu o copie de culoare gri închis și un uimitor Lamborghini Aventador a finalizat frumosul trio. Nu în ultimul rând, un Ferrari LaFerrari am observat. Cel dispărut?Porsche 918 Spyder, de ce nu vedem aceasta masina pe străzi?

Acum, că cele două hypercaruri sunt reperate una lângă alta, putem compara liniile ambelor masini. Care masina arata mai exotic pentru tine?Foarte exclusivist în căutarea Ferrari LaFerrari în forma organică McLaren P1? Proprietarul LaFerrari alege o culoare roșie normală pentru Ferrari lui. Specificațiile ambelor masini sunt uimitoare și aproape la fel. Sunt ambele echipate cu un motor hibrid ce produce peste 900 CP. Care din cele două este favorita ta.

 

 

Genève is even het middelpunt van de wereld met deze combo’s Genève is even het middelpunt van de wereld met deze combo’s

Comentarii la acest articol


    Acest lucru nu este ok

Related spotsStiri asemanatoare