Argento Nürburgring face Ferrari 458 Speciale sa arate mai bine

Argento Nürburgring face Ferrari 458 Speciale sa arate mai bine

Cele mai multe copii ale lui Ferrari sportiv 458 Speciale sunt vopsite în Rosso Corsa sau o altă culoare remarcabilă. Următorul loc ne arată că o culoare strălucitoare nu este necesară întotdeauna pe un Ferrari. Acest Ferrari 458 special din Dubai arata pur și simplu uimitor!

Baza de date Autogespot de Ferrari 458 Italia este în creștere. Baza de date constă in copii, variind de la culorile Grigio Medio la originalul Ferrari roșu. Aceasta culoare gri / argintiu, Argento Nürburgring  încă lipsește din baza de date. Combinația de striping culoare Nart-albastru, roțile de aur și componentele din fibra de carbon face din aceasta masina un aspect sportiv și elegant. Acest 458 Speciale nu arata la fel de agresiv ca o copie alba sau roșie.Bodykit-ul are două evacuări mari și un difuzer mare ce sublinieza aspirațiile sportive ale 458 Speciale. În Maranello, tehnicienii Ferrari au reușit să facă V8 ce produce un plus de 35 CP. Densitatea de putere a motorului V8 este de 135 CP la o capacitate a motorului litru. Aceasta este cea mai mare densitate de putere a unui motor atmosferic vreodată.

 

Argento Nürburgring geeft Ferrari 458 Speciale meer stijl

Comentarii la acest articol


  1. Profile pic
    Marla L. Fields  -  la 07:44

    Wheeler dealer is working in this domain of selling buying cars for long. I truly appreciate this blog for creating a huge platform for the cars for us and now people can use this http://www.assignmentgeek.com.au/ to get best work. I recommend all to visit this place must and will try to visit it myself.

  2. Acest lucru nu este ok

Related spotsStiri asemanatoare