Geneva 2014: FAB Design McLaren P1

Geneva 2014: FAB Design McLaren P1

Deși McLaren P1 este deja foarte brutal și revoluționar, FAB design crede că pot face masina chiar mai buna. Pentru a demonstra acest lucru au adus propria lor versiune a P1 la Geneva Motor Show. Ei au montat mașina într-o caroserie din fibra de carbon, care este vopsita într-o vopsea frumoasa. Imbunatateste FAB Design aspectul P1?

Potrivit FAB ei au îmbunătățit aerodinamica  McLaren P1. Noi credem că aerodinamica  P1 a fost deja destul de buna, dar adăugiri la compartimentul motorului trebuie să creeze un flux de aer mai bun. Spoilerul plus  partea de sus a spoilerul spate trebuie să creeze mai multa forta de apasare si o mai mare stabilitate la viteze mari. Toate componentele pot fi adaugate sau eliminate fără a lăsa urme si asta e cel mai frumos lucru despre această versiune. Roțile din fibra de carbon sunt realizate din o singură bucată și  cântăresc cu 40 la sută mai puțin decât roțile normale de aluminiu. Aceasta face ca masina sa arate mai bine, deși vă puteți întreba dacă atât de multa  fibra de carbon lucioasa nu va afecta aspectul  high-tech a McLaren P1.

 Geneva 2014: FAB Design McLaren P1Geneva 2014: FAB Design McLaren P1Geneva 2014: FAB Design McLaren P1Geneva 2014: FAB Design McLaren P1Geneva 2014: FAB Design McLaren P1Geneva 2014: FAB Design McLaren P1Geneva 2014: FAB Design McLaren P1

Comentarii la acest articol


    Acest lucru nu este ok

Related spotsStiri asemanatoare