TopCar Inferno introdus in Statele Unite

TopCar Inferno introdus in Statele Unite

TOPCAR este pasionat de lumina reflectoarelor, toate pentru a câștiga mai mulți clienți. O modalitate buna de a ii obține este de a introduce marca în Statele Unite, unde TopCars sunt construite de asemenea.Inferno este primul model care este introdus in partea cealaltă a oceanului.Mercedes-Benz ML-Class este modificat, dar într-un mod bun.

În timpul iernii trecute, am făcut un raport despre TOPCAR, care este amplificat până la șapte sute de cai putere. De asemenea, pentru americanii acest lucru va avea suficient de multa putere, si se poate opta pentru un sunet suplimentar cu evacuare SuperSprint, care  adauga  alti  35 CP până la modificările existente. Reteta este comparabila ca acele oferte BRABUS pentru ML-Class, o creștere de exterior și un plus de putere sub capota. Suntem curiosi de vânzările în Statele Unite, deoarece Inferno TOPCAR este cu siguranță de avut  vedere!

TopCar Inferno geïntroduceerd in de Verenigde Staten TopCar Inferno geïntroduceerd in de Verenigde StatenTopCar Inferno geïntroduceerd in de Verenigde StatenTopCar Inferno geïntroduceerd in de Verenigde StatenTopCar Inferno geïntroduceerd in de Verenigde Staten TopCar Inferno geïntroduceerd in de Verenigde Staten TopCar Inferno geïntroduceerd in de Verenigde StatenTopCar Inferno geïntroduceerd in de Verenigde StatenTopCar Inferno geïntroduceerd in de Verenigde StatenTopCar Inferno geïntroduceerd in de Verenigde Staten TopCar Inferno geïntroduceerd in de Verenigde Staten TopCar Inferno geïntroduceerd in de Verenigde StatenTopCar Inferno geïntroduceerd in de Verenigde StatenTopCar Inferno geïntroduceerd in de Verenigde StatenTopCar Inferno geïntroduceerd in de Verenigde Staten

Comentarii la acest articol


    Acest lucru nu este ok


Stiri asemanatoare