Mansory tuneaza Rolls-Royce Wraith

Mansory tuneaza Rolls-Royce Wraith

Mansory a adus  mașini nebune la Geneva. Astăzi, primele comunicate de presă de la Mansory au sosit în cutia poștală. Mansory nu ar fi mansory  dacă nu ar veni cu ceva spectaculos. Una dintre cupele Mansory  este Wraith. Exclusiv, mai puternic și mai ales exclusivist.

Mansory este primul tuner din lume care a tunat un Rolls-Royce.Bodykitul are acelasi design ca si celelalte modele Rolls-Royce tunate de Mansory în ultimii ani.Întregul bodykit este fabricat din fibra de carbon, o specialitate Mansory. Wraith este echipat cu jante de 22 inch enorme. La interior vom vedea o mulțime de fibra de carbon si piele. Sub capota vom găsi încă bine-cunoscutul 6.75 litri V12 Produce puterea de 740 CP și 1.000 Nm de cuplu. Acesta este un impuls de 108 CP si 200 Nm de cuplu, comparativ cu standardul Wraith. Am găsit un mic detaliu . Mansory vorbește despre o viteza de viteza de top de 300 kph în timp ce vitezometrul Wraith se oprește la 260 de kph.

 

 

 

 

Mansory tunes the Rolls-Royce Wraith Mansory tunes the Rolls-Royce WraithMansory tunes the Rolls-Royce WraithMansory tunes the Rolls-Royce WraithMansory tunes the Rolls-Royce Wraith Mansory tunes the Rolls-Royce Wraith Mansory tunes the Rolls-Royce WraithMansory tunes the Rolls-Royce WraithMansory tunes the Rolls-Royce Wraith

Comentarii la acest articol


    Acest lucru nu este ok

Related spotsStiri asemanatoare