Geneva 2014: Lamborghini Ad Personam

Geneva 2014: Lamborghini Ad Personam

In zilele noastre, masinile sport obtin nu vor mai sta in fata unui standard de Ferrari 458 Italia. Personalizarea masinii devine din ce în ce mai importantă. Ferrari, Aston Martin și Lamborghini  a dezvoltat un program special  în care vă dau posibilitatea de a personaliza masina ta exact așa cum doriți. Lamborghini numit programul lor ad personam și au adus-o special Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster la Geneva.

Exteriorul  este vopsit în culoarea albastră Sideris, o culoare care ne place cu siguranță. Oglinzile și cadrul din jurul parbrizului sunt alb mate. Roțile sunt in două-tonuri și vom vedea unele accente speciale forjate compozite pe spoilerul din față, prizele de aer și acoperișul. Pentru a crea un look special pentru Aventador ta nu înseamnă că trebuie să vizitați Novitec, cu toate că este încă o soluție de mare. La interior vom vedea locuri speciale de piele, cusaturi contrastante si covorase speciale. Este clar că Lamborghini vrea să ne arate că totul este posibil. Suntem încă în așteptare pentru primul proprietar de a fi reperat cu un astfel de exemplar unic.

 

 

 

 

Geneva 2014: Lamborghin Ad Personam Geneva 2014: Lamborghin Ad PersonamGeneva 2014: Lamborghin Ad PersonamGeneva 2014: Lamborghin Ad PersonamGeneva 2014: Lamborghin Ad Personam

Comentarii la acest articol


    Acest lucru nu este ok

Related spotsStiri asemanatoare