Acesta e BMW Alpina B4 Bi-Turbo!

Acesta e BMW Alpina B4 Bi-Turbo!

În timpul Salonului Auto de la Frankfurt, Alpina B3 B4 Alpina a fost testata și pe circuitul Nordschleife cu un renume mondial. Au fost  testate mașinile fără toată presa  prezenta in jurul pistei. Din păcate pentru Alpina, am fost de față și am capturat deja B4. Masina este acum oficial lansat și nu trebuie să spun că mașina are o performanță grozava, este foarte confortabila, dar încă sportiva. Faceți cunoștință cu B4 Alpina Bi-Turbo.

Cei trei litri in șase cu două turbo produc pana la 410 CP si 600 Nm de cuplu. Ne așteptăm ca M4 aibă aceeași cantitate de energie, deși mai avem de așteptat pentru Geneva Motor Show pentru a cunoaste această mașină.Alpina nu arata foarte impresionant, cum suntem deja  obișnuiți. Masina are roti de  20 " Alpina. În față, vom vedea un eleron subtil, dar frumos, cu litere Alpina. În partea din spate, vom vedea un spoiler mic pe trunchi  pentru o mai multa forta de apasare. B4 este capabil de a atinge viteze de peste 300 kph și sprintul la 100 kph durează doar 4.2 secunde. Combina acest lucru cu un consum de mai puțin de zece litri la 100 kilometri și acesta e rezultatul

 

in a perfect car! Here is the BMW Alpina B4 Bi-Turbo! Here is the BMW Alpina B4 Bi-Turbo!Here is the BMW Alpina B4 Bi-Turbo!Here is the BMW Alpina B4 Bi-Turbo!Here is the BMW Alpina B4 Bi-Turbo! Here is the BMW Alpina B4 Bi-Turbo! Here is the BMW Alpina B4 Bi-Turbo!Here is the BMW Alpina B4 Bi-Turbo!

Comentarii la acest articol


    Acest lucru nu este ok


Stiri asemanatoare